HATAY / PAYAS - Payas Mimar Sinan İlkokulu

Haz

Mimar Sinan İlkokulu olarak Geleneksel Çocuk Oyunlarının öğrencilerimize öğretmek ve yaşatmak adına 1 hafta boyunca öğrencilerimize yönelik Yağ Satarım Bal Satarım,Mendil Kapmaca,Yakar Top ve Futbol turnuvaları düzenlendi. Bu etkinliklerin planlanmasınde ve yapılmasında emeği geçen öğretmenlerimize , saygıdeğer velilerimize ve  bizleri yalnız bırakmayan Toplum Destekli Polis Memuru İhsan Değer 'e  teşekkür ederiz.

Ekm

Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından Okul Güvenliği ile ilgili  yapılan çalışmalar ve kişisel güvenlik konuları anlatıldı.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen programla çoşkuyla kutlandı.

Nis

İlçemizde düzenlenen ilkokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Resim yarışmasında 3/C sınıfı öğrencisi Fatih ÜNAL 1. olmuştur.Sınıf Öğretmeni İlkay Taş'a teşekkür eder ve öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Mrt

ŞUBADAP EKİBİ Türkiye turnesinde okulumuza gelerek konser düzenledi.Okulumuz öğrencileri çocuk şarkıları eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.ŞUBADAP ÇOCUK ekibine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mimar Sinan İlkokulu Müdürümüz Hasan ÇAKMAK ve Müdür Yardımcımız Semih KURT bayan öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

May

Okul Sağlığı Hizmetleri; öğrencilerin ve okul personelinin sağlığın değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilebilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür. Okul Sağlığı Öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin ruhsal,  bedensel ve sosyal açıdan tam bir iyilik halinde olmalarını hedefler.

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve daha düzenli takip edilmesi ,internet ortamına gerekli duyuruların yapılması  ve daha geniş kitlelere ulaşılabilmesi amacıyla https://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur.